You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

Építő- És Bányaipar

Cégünk sok éves kereskedelmi gyakorlatnak és minőségi termékeket gyártó cégekkel fennálló több éves kapcsolatnak köszönhetően forgalmaz építő- és bányaipari mukákban használatos gépeket szerszámokat és eszközöket, beleértve a mélybányászati robbantó lyuk fúró berendezéseket, kitámasztó lábas fúrókalapácsokat, magfúró berendezéseket és szerszámokat, külszini levegős fúrókalapácsokat, levegős és hidraulikus véső- és bontókalapácsokat, oszlop és cölöp leverőket, levegős és hidraulikus búvárszivattyúkat, hidraulikus oszlop kihúzót és csigafúrót, a mélyalapozásban, talaj megerősítésben mintavételben használatos fúrófejeket, teljes szelvényű és üreges spirál fúrókat, fúrórudakat és fúrócsöveket, levegős merülőkalapácsokat, a cső és kábel fektetésben használatos, bontás nélküli csőfektető és csőfelújító gépeket, mint pl. útátfúró rakéták, irányított fúrógépek és csőhasító gépek, valamint vízkút, megfigyelő kút, geotermikus kutak fúrásához fúrógépeket. Foglalkozunk ugyancsak az összeszerelő- és javító iparban használatos sűrített levegős kézi szerszámok, pl. ütvecsavarozók, csőrlők, csiszolók, stb., forgalmazásával is.

A forgalmazott gépek körébe beletartozik a piacvezető, elektro hidraulikus és diesel hidraulikus meghajtású rádiós távirányítású, BROKK márkanéven ismertté vált bontó robotok és a hatékony működésüket segítő szerszámok, pl. hidraulikus bontókalapácsok, roppantó ollók, marófejek, beton hasító eszközök, stb.

A termékek minőségét olyan gyártók garantálják, mint a svéd BROKK AB, Atlas Copco AB, a német Wellco-Drill GmbH, a svájci TERRA AG, az amerikai Mobile Drill és Lone Star Bits LLC, valamint az olasz Adriatech Srl.

Meggyőződésünk, hogy a megfelelő ár / érték arány garancia az elvégzett munka minőségére is.

Távirányátású hidraulikus bontógépek

Brokk távirányátású hidraulikus bontógépek

Önjáró kútfúró gépek

WELLCO-DRILL önjáró kútfúró gépek

Speciális fúrószerszámok

Adriatech, Lone Star Bit és Wellco-Drill speciális fúrószerszámok

Bontás nélküli csőfektetetés

TERRA bontás nélküli csőfektetetés

Pneumatikus véső-, bontó- és fúró kalapácsok

Atlas Copco pneumatikus véső-, bontó- és fúró kalapácsok

Hidraulikus kézi szerszámok

Atlas Copco hidraulikus kézi szerszámok

Hidraulikus kő és beton feszítő hengerek

Darda Gyártmányú Hidraulikus kő és beton feszítő hengerek

Speciális fúrószerszámok (2)

Adriatech, Lone Star Bit és Wellco-Drill speciális fúrószerszámok